h Dolar 34,2392 % 0.35
h Euro 37,1851 % 0.35
h Sterlin 44,7491 % 0.74
h Altın (Gr) 2.982,36 %0,96
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Spor
  • Prof. Murat Doğdubay, kulüp başkanlığına seçildi

Prof. Murat Doğdubay, kulüp başkanlığına seçildi

Balıkesir Üniversitesi, spor kulübü derneğini spor kulübü statüsüne taşıdı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, genel kurul toplantısında başkan seçildi. Toplantıda yönetim kurulu da belirlendi.

Balıkesir Üniversitesi Spor Kulübü Derneği, Balıkesir Üniversitesini hem profesyonel hem de amatör sportif etkinliklerle temsil etmek amacıyla kurulmuş bir dernektir. Ancak, son yapılan genel kurul toplantısında dernek statüsünden spor kulübü statüsüne geçiş yapılmıştır. Genel kurulda Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı olarak seçilmiştir.

Genel kurul toplantısı, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Dumlupınar Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiş olup, Divan Başkanlığı görevini Öğr. Gör. Hakan Alakuş yürütmüş, katip üyeliklerini ise Enes Bilgon ve Fecriye Akman üstlenmiştir.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın başkan seçildiği genel kurulda aynı zamanda kulüp yönetim kurulu da belirlenmiştir.

Balıkesirspor, 3 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladı

Sıradaki haber:

Balıkesirspor, 3 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.