h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”

Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic, Fenerbahçe oyuncusu olmayı çok istediğini belirterek, takıma katılmak için sabırsızlandığını ifade etti. Krunic, Edin Dzeko ve Miha Zajc ile yapmış olduğu konuşmalarda Fenerbahçe'nin atmosferinden ve taraftarlardan bahsedildiğini söyledi ve taraftara minnettar olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic, “Fenerbahçe formasını giyebileceğim için çok heyecanlıyım. Bu anı sabırsızlıkla bekliyordum” dedi.

Fenerbahçe’nin transfer ettiği Bosnalı futbolcu Rade Krunic, Teknik Direktör İsmail Kartal ve diğer futbolcularla bir araya geldi. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki futbolcu, çok mutlu olduğunu belirterek, “Dün tesiste antrenman yapma fırsatım oldu. Her şey yolunda gidiyor. Bugün de takımla ilk antrenmanımı gerçekleştireceğim. Edin Dzeko ile birkaç kez konuştuk. Özellikle bu ay içinde Fenerbahçe’ye katılmak istedim. O da beni burada görmek istedi ve Fenerbahçe ile ilgili güzel şeyler söyledi. Ben de onun gibi burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe formasını giymek için sabırsızlandım”

Krunic, taraftara minnettar olduğunu ifade ederek, “Onlara çok teşekkür ediyorum. Onlar benim buraya gelmemi çok istediler. Ben de Fenerbahçe formasını giymek için çok ama çok istedim. Zaten Edin Dzeko ve Miha Zajc ile konuşmuştuk. Onlar da buradaki atmosferi ve taraftarları bana anlattılar. Fenerbahçe formasını giyebilmek için sabırsızlıkla bu anı bekledim” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic, takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic, takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.