h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Recep Uçar: “Maçın amacı, buradan puan almak olarak belirlendi”

Recep Uçar: “Maçın amacı, buradan puan almak olarak belirlendi”

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray deplasmanında puan alamadıkları için üzgün olduğunu belirtti. Uçar, maç öncesi iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini ancak kaybettiklerini söyledi. Galatasaray deplasmanının zor olduğunu vurgulayan Uçar, takımın hedefinin her zaman bir sonraki maçı kazanmak olduğunu ifade etti. Müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan'ın iyi bir maç yönettiğini sözlerine ekledi. Kayserispor'un transfer yasağının devam ettiğini ve şehrin ileri gelenleriyle bu sorunu aşmaya çalıştıklarını da dile getirdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray deplasmanında alınan mağlubiyet sonrasında üzgün olduğunu belirtti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, Galatasaray deplasmanının ülkenin en zor deplasmanlarından biri olduğunu vurguladı. Uçar, takımın iyi bir atmosferde, iyi oyuncu ve oyun gücüne sahip olan Galatasaray ile mücadele etmek zorunda kaldığını ifade etti. İlk yarıda yaşanan hataların maçın sonucunu etkilediğini belirten Uçar, ikinci yarıda ise baskıyı artırarak gol bulduklarını söyledi. Ancak Galatasaray’ın daha fazla baskı yapması sonucunda mağlubiyeti yaşadıklarını dile getiren Uçar, şartlar ne olursa olsun puan almayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını üzüntüyle belirtti. Uçar, hakemin iyi bir maç yönettiğini de sözlerine ekledi. Transfer yasağının devam ettiğini ve yönetimin bu sorunu aşmak için çaba sarf ettiğini aktaran Uçar, önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini ifade etti.

Süper Lig’de 20. hafta sona erdi, son durumu ve dikkat çeken maçları burada bulabilirsiniz!

Sıradaki haber:

Süper Lig’de 20. hafta sona erdi, son durumu ve dikkat çeken maçları burada bulabilirsiniz!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.