h Dolar 34,1150 % 0.28
h Euro 38,1365 % 0.28
h Sterlin 45,4214 % 0.25
h Altın (Gr) 2.862,68 %1,19
h BIST100 9.962,67 %-0,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Samet Koç: “Transfer yasağımız süresiz değil” açıklamasında bulundu.

Samet Koç: “Transfer yasağımız süresiz değil” açıklamasında bulundu.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, geçmişte yaşanan sorunlardan kaynaklı transfer yasağı iddialarını yalanladı ve kulübün süresiz bir transfer yasağı olmadığını belirtti. Koç, kulübün geçmişteki borçları ödendiği takdirde yeni transferlerin yapılabileceğini ifade etti. Ayrıca, kulübün itibarsızlaştırıcı haberlerle mücadele edeceği ve hukuki haklarını kullanacağını da vurguladı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, transfer yasağı konusunda yaptığı açıklamada, “Bizim süresi belirsiz bir transfer yasağımız yok” dedi.

Kayserispor’un aldığı iddia edilen 3 dönemlik transfer yasağı haberleri, Kulübün Basın Sözcüsü Samet Koç tarafından yalanlandı. Koç, kulübün engelini kaldırmak ve kadrosunu güçlendirmek için geçmişteki borçları ödemeleri durumunda transfer yapabileceklerini belirttiği sosyal medya hesabından, “Son birkaç gündür kulübümüz hakkında kasıtlı olarak ortaya atılan ve gerçeği yansıtmayan haberlerin kaynak gösterilmeden yayınlanması, sadece itibarsızlaştırma amaçlıdır. Bu haberleri takip edeceğimizi ve hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildirmek istiyorum. Süresi belirsiz bir transfer yasağımız yoktur, geçmişteki 5 dosya ödemeleri yapıldığında yeni transferlerimizin kaydı yapılabilir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde paylaşımda bulundu.

Ramil Sheydayev, Kocaelispor’un yeni transferi oldu

Sıradaki haber:

Ramil Sheydayev, Kocaelispor’un yeni transferi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.