h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sami Uğurlu: “Kadro genişliği konusunda bazı sorunlar yaşıyoruz”

Sami Uğurlu: “Kadro genişliği konusunda bazı sorunlar yaşıyoruz”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, MKE Ankaragücü maçının ardından kadro derinliği sorununa dikkat çekti. Uğurlu, aynı 11'le beşinci haftasını oynadıklarını belirtti. Kasımpaşa, Ankaragücü'ne deplasmanda 3-1 yenildi. Teknik direktör Uğurlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, genç oyuncuları kazanmak için daha fazla şans vermeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, bireysel hataların mağlubiyete neden olduğunu ve kadro derinliğinde yaşadıkları biraz problem olduğunu ifade etti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, MKE Ankaragücü müsabakasının ardından konuştu. Uğurlu, kadro derinliğinde yaşanan problem ve oyuncu değişikliği yapamama durumuna değindi. Aynı 11’le beş haftadır oynadıklarını söyleyen Uğurlu, genç oyuncuların hatalarını eleştirmeden onları geliştirmeleri gerektiğini vurguladı. Uğurlu, maçta yaşanan bireysel hatalar sonucu mağlup olduklarını belirtirken, savunmada yaşanan sorunları da dile getirdi. Başakşehir maçından sonra aynı problemleri yaşadıklarını ifade eden Uğurlu, önlerindeki yoğun maç periyodunda antrenmanlar ve dinlenmenin önemine dikkat çekti.

Serhat Güller: “Bu maça bir ümitle geldik

Sıradaki haber:

Serhat Güller: “Bu maça bir ümitle geldik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.