h Dolar 34,2488 % 0.08
h Euro 37,0081 % 0.08
h Sterlin 44,4993 % 0.06
h Altın (Gr) 3.020,11 %0,94
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Samsunspor, Alanya deplasmanına eksik kadro ile gitti

Samsunspor, Alanya deplasmanına eksik kadro ile gitti

Samsunspor, Fenerbahçe maçı öncesinde Alanyaspor ile Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşılaşacak. Ancak as takımda düzenli forma giyen 17 futbolcu, teknik heyetin kararıyla deplasman kadrosuna alınmadı. Bunun sebepleri arasında Afrika Kupası'nda olan oyuncular ve sakat futbolcular bulunuyor. Samsunspor'un Alanya'ya götüreceği kadroda genç oyuncular yer alacak. Yarınki maç, Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkmak için önemli bir mücadele olacak. Ayrıca, Samsunspor, 21 Ocak Pazar günü de lider Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Samsunspor, Fenerbahçe maçı öncesinde Alanyaspor’la Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda karşılaşacakları deplasman maçı için as kadrodan 17 futbolcuyu götürmedi. Ligde küme düşme hattından uzaklaşan Samsunspor, Fenerbahçe maçının ardından Türkiye Kupası’nda Alanyaspor ile mücadele edeceği için önemli futbolcularını dinlendirmeye karar verdi. Kırmızı-beyazlıların teknik heyeti, Alanya’ya götürülmeyecek olan futbolcuları genç oyuncularla değiştirdi. Afrika Kupası’nda yer alan Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Oliver Ntcham ile sakatlıkları bulunan Gaetan Laura ve Moryke Fofana’nın yanı sıra izinli olan Mickael Tirpan da Alanyaspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca, kaleci Okan Kocuk, Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Emre Kılınç, Carlo Holse, Flavien Tait, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı ve Marius Mouandilmadji de götürülmeyen isimler arasında yer aldı. Samsunspor’un maç kadrosunda ise kaleciler Jakup Szumski ve Halil Yeral’ın yanı sıra Yunus Emre Çift, Kerem Fidan, Mustafa Haluk Tan, Soner Gönül, Marc Bola, Enes Albak, Osman Çelik, Soner Aydoğdu, Muhammet Ali Özbaskıcı, Emre Köroğlu, Alper Efe Pazar, Mehmet Ali Kablan, Muhammed Gümüşkaya, Berhan Deniz, Ercan Kara ve Landry Dimata yer aldı. Alanyaspor ile Samsunspor, yarın Alanya Oba Stadyumu’nda saat 17.00’de Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıkmak için mücadele edecekler. Samsunspor, 21 Ocak Pazar günü Süper Lig’de lider Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Fenerbahçe, İstanbul’da 12 gün içinde 4 maça hazırlanıyor.

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, İstanbul’da 12 gün içinde 4 maça hazırlanıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.