h Dolar 34,2493 % 0.37
h Euro 37,2377 % 0.37
h Sterlin 44,7228 % 0.69
h Altın (Gr) 2.988,08 %1,16
h BIST100 8.870,39 %-1,47
a
  • Vakit
  • Spor
  • Samsunspor, transfer yasağının sona erdiğini duyurdu

Samsunspor, transfer yasağının sona erdiğini duyurdu

Samsunspor'un FIFA tarafından konulan transfer yasağı, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından durduruldu. Kulüp, FIFA'nın haksız kararı üzerine CAS'a başvurmuş ancak onay alamamıştı. Son olarak İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuran kulüp, transfer yasağını iptal talep etti ve mahkeme de FIFA'nın kararını durdurdu. Şu an için kulübün herhangi bir transfer yasağı bulunmamaktadır. Kulüp yönetimi, mevcut kadroyu koruyarak eksik yerlere takviyeler yapmayı planlamaktadır. Kulüp, sezon sonuna kadar mücadelesini sürdüreceğini ve başarıya ulaşacağını belirtti.

Samsunspor’un transfer yasağı hakkında müjdeli haber İsviçre Federal Mahkemesi’nden geldi. Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Samsunspor, FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağının durdurulması için yapılan başvurunun sonucunda olumlu bir karar aldı. Kulüp, İsviçre Federal Mahkemesi’ne yaptığı başvurunun ardından FIFA’nın transfer yasağı kararını durdurdu. Kulüp yetkilileri, yapılan açıklamada FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu’na kararı iletti. Bu kararla birlikte kulübümüz FIFA Transfer Yönetim Sistemi’nde herhangi bir transfer yasağına maruz kalmamaktadır. Kulüp yönetimi, mevcut kadroyu koruyarak transfer dönemi boyunca gerekli takviyeleri yapmayı planlamaktadır. Futbolcularımız, teknik heyet, taraftarlarımız ve hukukçularımızla birlikte sezonun sonuna kadar mücadele ederek başarı elde etme hedefimizi sürdüreceğiz.

Recep Uçar: “Maçın amacı, buradan puan almak olarak belirlendi”

Sıradaki haber:

Recep Uçar: “Maçın amacı, buradan puan almak olarak belirlendi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.