h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Samsunspor transferine getirilen yasak haberleri son dakika olarak duyuruldu

Samsunspor transferine getirilen yasak haberleri son dakika olarak duyuruldu

Samsunspor, FIFA tarafından 2 dönemlik transfer yasağına maruz kalmıştı. Ancak CAS'ın kararıyla bu yasak ötelendi ve Samsunspor bu kış transfer yapabilecek. Başkan Yıldırım, transfer yasağının sonraya bırakıldığını ve kulübün kadrosunu güçlendirebileceğini söyledi. Gaetan Laura'nın sakatlığı ve Mickael Tırpan'ın eşinin hastalığı nedeniyle eksikliklerin olduğu Samsunspor, transferlerle kadrosunu tamamlayabilecek.

Samsunspor’a Transfer Yasakları Ertelendi, Kış Döneminde Transfer İmkanı Oluştu

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı verilen Samsunspor’a müjdeli bir haber geldi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), FIFA’nın verdiği transfer yasağını onaylasa da, Samsunspor’un bu kış döneminde transfer yapabilme imkanı doğdu. Bu gelişmeyle birlikte Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yasağın ötelendiğini ve takımın transfer yapabileceğini açıkladı.

Kırmızı-beyazlı ekibin transfer yasağı, 3 futbolcunun Afrika Uluslar Kupası’na gitmesi ve önemli oyuncu sakatlıklarıyla birleşince büyük bir sorun oluşturmuştu. Forvet oyuncusu Gaetan Laura’nın sezonu kapatan sakatlığı ve Mickael Tırpan’ın eşinin hastalığı nedeniyle ülkesine dönememesi, takımın kadro derinliğini daha da zayıflatmıştı. Ancak son dakika gelişmesiyle birlikte Samsunspor, transfer yaparak kadrosunu güçlendirebilecek.

Samsunspor’un transfer yasağının kalkması, taraftarlar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Bu gelişmeyle birlikte takımın büyük bir çıkışa geçmesi ve hedeflediği başarılara ulaşması bekleniyor. Taraftarlar şimdiden transfer haberlerini merakla beklemeye başladı.

Galatasaray-Kayserispor Maçı Durum Raporu: Berabere Gidişat Sürüyor!

Sıradaki haber:

Galatasaray-Kayserispor Maçı Durum Raporu: Berabere Gidişat Sürüyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.