h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sarıoğlan Spor Salonu’nda İncelemelerde Bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı Gündemde

Sarıoğlan Spor Salonu’nda İncelemelerde Bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı Gündemde

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Mart ayında tamamlanacak olan Sarıoğlan Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Kabakcı, yeni spor salonunun Kayseri'deki sporun gelişmesi ve kültürünün yayılması için önemli bir adım olduğunu söyledi. Mart ayında tamamlanacak olan salonun hizmete açılmasıyla birlikte Sarıoğlanlı sporcuların daha modern bir tesiste antrenman yapabileceği belirtildi.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Mart ayında tamamlanması planlanan Sarıoğlan Spor Salonu’nu denetlemek için ziyarette bulundu.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, denetleme sonrasında yaptığı açıklamada, “Kayseri’ye geldiğimizden beri birçok spor tesisi faaliyete geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Amacımız, spora olan ilginin her yaşta insanımıza aşılanması ve sporun gelişimine katkıda bulunmaktır. Sarıoğlan Spor Salonu da bu hedeflerimizden biridir. İnanıyoruz ki bu salonlarda antrenman yapan çocuklar ve gençlerimiz ülkemize dünya şampiyonlukları ve olimpiyat madalyaları getirecektir. Sarıoğlan Spor Salonu’nun tamamlanmasının ardından hemen halkımızın hizmetine sunacağız. Kayseri’ye hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kayseri Havalı Silahlar Takımı, Mersin’den başarılarla döndü

Sıradaki haber:

Kayseri Havalı Silahlar Takımı, Mersin’den başarılarla döndü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.