h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sergen Yalçın’ın Yorumu: “Eğer galip gelmiyorsak bile, en azından kaybetmemek sevindirici”

Sergen Yalçın’ın Yorumu: “Eğer galip gelmiyorsak bile, en azından kaybetmemek sevindirici”

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maç boyunca oyun kontrolünün ellerinde olduğunu belirterek, beraberliğin sevindirici olduğunu söyledi. Yalçın, deplasmanda gol yedikten sonra oyunu çevirmenin zor olduğunu vurgulayarak, takımının geriye düşmesine rağmen pozitif bir şekilde tepki gösterdiğini ifade etti. Konyaspor'a başarılar dileyen Yalçın, ikinci yarıda deplasman maçlarının daha zorlu geçeceğini belirtti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Maçın büyük bir bölümünde kontrol bizdeydi. İlk dakikalarda da pozisyonlarımız vardı. Kazanamasak da kaybetmemek bizim için sevindirici” şeklinde konuştu.

Antalyaspor, Trendyol Süper Ligi’nin 21. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Sergen Yalçın, “Genel olarak maçın büyük bölümünde kontrol bizdeydi. İlk dakikalarda pozisyonlarımız da vardı. Öne geçme fırsatı yakalayabilirdik ancak deplasmanda gol yedikten sonra oyunu çevirmek gerçekten zor oluyor. Konyaspor ligde iyi bir konumda değil ve onlar da çok mücadele ediyor. Kazanma hedefi doğal olarak var. Ancak son üç maçta geriye düşmemiz biraz sıkıntılı. Ancak çocukların çaba göstererek geri dönmeleri bizim için sevindirici. İkinci yarıda deplasman maçları daha da zor olacak çünkü herkes kazanmak istiyor. Bu yüzden en azından kazanamıyorsak da kaybetmemek sevindirici. Teknik ekip olarak Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Umarım bizim için de süreç iyi geçer” şeklinde konuştu.

Fahrudin Omerovic: “Ekip zamanla daha da gelişecek”

Sıradaki haber:

Fahrudin Omerovic: “Ekip zamanla daha da gelişecek”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.