h Dolar 34,2612 % 0.04
h Euro 37,3033 % 0.04
h Sterlin 44,7073 % -0.04
h Altın (Gr) 2.998,43 %0,12
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Serhat Güller: “Bu maça bir ümitle geldik

Serhat Güller: “Bu maça bir ümitle geldik

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Bodrum FK maçının ardından yapılan açıklamada takımın beklenmedik bir mağlubiyet yaşadığını belirtti. Güller, olumsuz sonuca rağmen oyuncuların mücadele etmeye çalıştığını ancak istedikleri performansı sergileyemediklerini söyledi. Kulüp olarak bazı sorunlarının olduğunu da belirten Güller, mevcut kadroyla ne yapabileceklerini görmek istediklerini dile getirdi. Giresunspor, Bodrum FK'ya deplasmanda 4-0 mağlup oldu.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Buraya umutla geldiğimiz bir karşılaşmaydı” ifadelerini kullandı. Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında deplasmanda Bodrum FK’ya karşı oynayan Giresunspor, 4-0’lık bir skorla mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Güller, kulüp olarak bazı sorunlar yaşadıklarını ancak mevcut oyuncu kadrosuyla lige ne kadar uyum sağlayabileceklerini görmeyi arzuladıklarını belirtti. Güller, maç sonucunun farklı bir mağlubiyet olduğunu dile getirerek, takımın genel anlamda oynamaya çalıştığını ve özellikle ikinci yarıda topa daha fazla sahip olmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını söyledi. Ayrıca, oynamaları gereken alanları fazlaca açık bıraktıklarını da ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ivo Vieira’dan açıklama: “1 puanı zorlu mücadeleye rağmen hak ettik”

Sıradaki haber:

Beşiktaş Teknik Direktörü Ivo Vieira’dan açıklama: “1 puanı zorlu mücadeleye rağmen hak ettik”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.