h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Seyhan ilçesinde gerçekleşen at yarışında Seyhan Belediye Başkanlığı görsel şölen sunuyor

Seyhan ilçesinde gerçekleşen at yarışında Seyhan Belediye Başkanlığı görsel şölen sunuyor

Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusu'nda birincilik elde eden safkan at Doğan Kardeşler, ödülünü Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından antrenörü Servet Doğan'a takdim edildi. Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleşen 1400 metrelik yarışta Doğan Kardeşler, 1.35.62 derecesiyle birinci olarak Kalbimdesin ikinci, Beyazışık üçüncü ve End Game dördüncü oldu. Başkan Akay, yarışın ardından Doğan Kardeşlerin kupasını ve çiçeğini antrenörüne verirken, derece yapan tüm safkanları kutladı ve başarılar diledi.

Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusu’nda zafer, Doğan Kardeşler adlı safkana geldi. Doğan Kardeşler, ödülünü antrenörü Servet Doğan’a Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından takdim edildi.

Yeşiloba Hipodromu’nda kum pistte düzenlenen 1400 metrelik Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusu’na, 4 yaşında 6 Arap safkan katıldı.

Heyecan dolu geçen yarışta, jokey Mehmet Akyavuz’un idaresindeki Doğan Kardeşler, 1.35.62 derecesiyle birinci oldu. İkinci sırayı Kalbimdesin, üçüncü sırayı Beyazışık adlı safkanlar alırken, dördüncü sırayı ise End Game aldı.

Yarışın ardından birinciliğe ulaşan Doğan Kardeşlerin kupa ve çiçeğini antrenörü Servet Doğan’a takdim eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Heyecan dolu bir yarış izledik. Derece yapan ve yarışa katılan safkanlarımızı kutluyor, sakatlık yaşamadan başarıyla bir sonraki yarışlarına devam etmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Alperen Şengün, kariyer rekorunu 37 sayıyla aşarak iz bıraktı

Sıradaki haber:

Alperen Şengün, kariyer rekorunu 37 sayıyla aşarak iz bıraktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.