h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sinan Boztepe, “Umarım evimizde galibiyeti alırız” diyor

Sinan Boztepe, “Umarım evimizde galibiyeti alırız” diyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor maçı öncesi takımın iyi hazırlandığını belirterek, 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi. Boztepe ayrıca teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımı tanımak için çaba sarf ettiğini ve transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, transfer engelinin kısa sürede kalkacağını ve genç oyuncuların da şans bulacağını dile getirdi. Başkan ayrıca Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının düşürülmesini olumlu bulduğunu söyledi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, yarın oynanacak olan Trabzonspor maçıyla ilgili, “Trabzonspor karşılaşmasına iyi hazırlandık ve umarım sahamızda 3 puanı alırız. Bu maç bizim için önemlidir” dedi.

Başkan Sinan Boztepe ve yöneticiler, gazetecilerle bir araya geldi. Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımı ve şehri tanımak için çaba sarfettiğini belirtti.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor’u konuk edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu. Sinan Boztepe, başarılı olmaları için çaba sarfettiklerini vurgulayarak, “Sergen hoca ile aynı düşüncedeyiz ve bu yüzden kendisiyle anlaştık. Futbol şubemiz, transfer konusunda Sergen hoca ile toplantılar yapıyor. 3 futbolcu transferi düşünüyoruz. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere odaklanacağız ve sol bek, stoper ve sağ kanat oyuncularını hedefliyoruz. Orta saha oyuncularımız zaten var. Sergen hocanın sistemi farklı olduğu durumlarda bunu dile getirecektir” dedi.

“Umarım başarılı bir sonuç alırız ve 3 puanı kazanırız”

16. haftada Pendikspor deplasmanında oynadıkları maçtan 3 puanla döndüklerini hatırlatan Boztepe, “Umarım pazar günü Trabzonspor maçında da aynı şekilde başarılı oluruz. Trabzonspor maçına iyi hazırlandık. İnşallah sahamızda 3 puan alırız. Bu maç bizim için önemlidir ve önemli bir galibiyet olacak. Heyecanlıyız ve umarım başarılı bir sonuç alırız” diye konuştu.

“Transfer engeline bir çözüm bulacağız”

Transfer engelini değerlendiren Boztepe, “Geçmişten gelen bir dava vardı, sonuçlandı ve rakamlar çok ciddi değil. İhtiyacımız kadarını ödeyerek transfer engelini kaldıracağız. Bu çok önemli bir detay değil. Luiz Adriano dosyasının sonuçlanmasını bekliyoruz ve ona göre hareket edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Sergen hoca genç oyunculara şans tanır”

Bir gazetecinin, “Sergen hoca ile Türkiye Kupası’nı kazanırsa ve Süper Lig’de ilk 4’e girerse ekstra bir ödeme yapılacağı söyleniyor. Bu nedenle genç oyuncuların ikinci planda olduğu iddiaları var” şeklindeki sorusuna Boztepe, “Bu doğru bir bilgi değil. Sergen hoca genç oyunculara şans veren bir teknik direktördür. Kadroda yer verdiği oyuncular, başarılı olacağına inandığı oyunculardır. Para kazanmak için böyle bir şey yapmaz, bundan eminim. Kupa için yaptığımız anlaşma benim kişisel teklifimdi ve bunun ekstra maliyetini bir yöneticimiz karşılayacak. Antalyaspor’a maddi bir yük getirmeyecek. Ligde ilk 4’e girersek yine bir bonusumuz olacak. Sergen hoca iddialı, biz de iddialı bir kulüp ve yönetimiz. Hedeflerimize doğru ilerleyeceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı.

“Kaleci transferi planlıyoruz”

Saric’in bonservisini almaya çalıştıklarını belirten Boztepe, “Kaleci Helton sakatlıktan sonra çok iyi bir performans gösteriyor. Ancak Helton’un riskli bir durumu var, bu yüzden bir yedek kaleci transferi yapma planımız var. Ataberk de çok değerli bir oyuncumuz, ona bir şey olursa işimiz zorlaşır” dedi.

“Yabancı oyuncu sayısının azalması olumlu bir adım”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, gelecek sezonlarda Süper Lig’de yabancı oyuncu sayısını azaltma kararına ilişkin görüşlerini paylaşan Boztepe, “Yabancı oyuncu sayısının azaltılmasını doğru buluyorum. Yerli ve milli oyuncuların da forma şansı bulması gerekiyor. Yabancı oyunculara büyük miktarlarda para ödüyoruz. Bu sayede Türk futbolcular da fırsat bulabilir” şeklinde konuştu.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Karşılaşacakları 10. Maçta Buluşuyor

Sıradaki haber:

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Karşılaşacakları 10. Maçta Buluşuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.