h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sinan Bür, Bursaspor’un yeni başkanı olarak seçildi

Sinan Bür, Bursaspor’un yeni başkanı olarak seçildi

Bursaspor Kulübü'nde yapılan olağanüstü kongrede 507 oy alan Sinan Bür, yeşil-beyazlıların yeni başkanı oldu. Oy kullanma hakkı olan 3 bin 86 üyeden 1163'ünün katıldığı kongrede, Bursaspor'un güncel borcunun 1 milyar 298 milyon TL olduğu açıklandı. Eski Başkan Recep Günay'ın yönetimi ibra edilmedi ve toplantıyı terk etti. Sinan Bür'ün yönetim kadrosunda ise Ünal Yanar, Sinan Oral, Erkan Öncel, Ercan Bayraktar, Adem Bostan, Erdinç Doğan, İsmail Ertekin ve Alper Özyüksel yer aldı.

Bursaspor’da Yeni Başkan Sinan Bür Seçildi – Vakit.com.tr

Bursaspor Kulübü’nün olağanüstü kongresinde 507 oy alarak Sinan Bür, yeşil-beyazlıların yeni başkanı oldu. Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede, Bursaspor Olağanüstü Seçimli, Mali, İdari Genel Kurulu’na katılım sağlayan 1163 üyeden 507’si Sinan Bür’ü destekledi. Raşit Barışıcı ise 240 oy alabildi. Toplamda kullanılan 750 oydan 3’ü ise geçersiz sayıldı.

Bursaspor’un Borcu 1 Milyar 298 Milyon TL – Vakit.com.tr

Oylama öncesinde Bursaspor Kulübü İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ali Ekber Kartum, kulübün güncel borcunun 1 milyar 298 milyon TL olduğunu açıkladı. Eski Başkan Recep Günay ise puan silme cezası aldıklarını bilmeden üyelere seslendiğinde gerginlik yaşandı. Ancak bir üye, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinden açıklanan kararı gösterince Günay istifa ederek toplantıyı terk etti. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda ise Recep Günay ve yönetim kurulu ibra edilmedi.

Sinan Bür’ün Yönetim Kadrosu Belli Oldu – Vakit.com.tr

Yeni başkan Sinan Bür’ün yönetim kadrosunda Ünal Yanar, Sinan Oral, Erkan Öncel, Ercan Bayraktar, Adem Bostan, Erdinç Doğan, İsmail Ertekin ve Alper Özyüksel yer aldı.

Bursaspor’da Yeni Başkan Sinan Bür – Detaylı Haber – Vakit.com.tr

Bursaspor’da yapılan olağanüstü kongrede Sinan Bür, yeşil-beyazlıların yeni başkanı olarak seçildi. Toplam 1163 üyenin katıldığı genel kurulda Sinan Bür, 507 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Borç sorunuyla da boğuşan Bursaspor’un güncel borcu ise 1 milyar 298 milyon TL olarak açıklandı. Eski Başkan Recep Günay, kulübün puan silme cezasını bilmeden üyelere seslendi ve istifa ederek toplantıyı terk etti. Sinan Bür’ün yönetim kadrosunda ise Ünal Yanar, Sinan Oral, Erkan Öncel, Ercan Bayraktar, Adem Bostan, Erdinç Doğan, İsmail Ertekin ve Alper Özyüksel yer aldı. Türk futbolunda heyecanla beklenen Bursaspor’un yeni başkanı Sinan Bür, kulübü daha güçlü bir konuma taşımayı hedefliyor.

Rize Teknik Direktörü İlhan Palut: “Maalesef rakiplerimiz inanılmaz bir gol attılar”

Sıradaki haber:

Rize Teknik Direktörü İlhan Palut: “Maalesef rakiplerimiz inanılmaz bir gol attılar”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.