h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sinan Bür, gelecek sezon için iddialı konuştu ve “Ligde kalmayı başaracağız” dedi.

Sinan Bür, gelecek sezon için iddialı konuştu ve “Ligde kalmayı başaracağız” dedi.

Bursaspor'un yeni Başkanı Sinan Bür, olağanüstü kongre sonrası yaptığı açıklamada, centilmence geçen bir yarışta teveccühlerinin olduğunu ve genç bir kadroyla ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi. Bursaspor'un son zamanlardaki en yoğun katılımlı kongre olduğunu belirten Başkan Bür, destek verenlere teşekkür etti ve zorlu görevin üstesinden geleceklerini vurguladı. TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor, kümede kalma savaşı veriyor.

Bursaspor’un Yeni Başkanı Sinan Bür: “Genç Çocuklarla Yolculuğumuzda Başarıya Ulaşacağız”

Bursaspor’da gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonucunda seçilen başkan Sinan Bür, ilk açıklamasını yaparak, “Bursaspor’un son dönemlerinde bu kadar yoğun katılımlı bir kongre olmamıştı. Kongreye katılan ve bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İki adayın olduğu, centilmence bir yarış gerçekleşti. Bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağız. Genç oyuncularla birlikte çıkacağımız yolculukta başarıyla sonuçlanmayı hedefliyoruz ve ligde kalmayı başaracağız. Ardından daha iyi planlar yapacağız. Zorlu bir görev olsa da, üstesinden geleceğiz. Herkese teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor, kümede kalma mücadelesi veriyor.

Göksu Deltası Kuş Cennetinde 5 ülkeden 500 sporcu koştu

Sıradaki haber:

Göksu Deltası Kuş Cennetinde 5 ülkeden 500 sporcu koştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.