h Dolar 34,1227 % 0.29
h Euro 38,1403 % 0.29
h Sterlin 45,4772 % 0.33
h Altın (Gr) 2.873,72 %1,58
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sinan Kaloğlu: “Arkamızda 2 puan bıraktığımız için üzgünüz”

Sinan Kaloğlu: “Arkamızda 2 puan bıraktığımız için üzgünüz”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Ümraniyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımın 3 puan hedefiyle çıktığını ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti. Kaloğlu, mücadelenin çok pozisyonlu geçtiğini ve oyuncularının iyi bir performans sergilediğini söyledi. Karambol dışında rakibe birkaç pozisyon verdiklerini ifade eden Kaloğlu, takım içinde belirsizliklerin olduğunu ve başkanla görüşeceklerini dile getirdi. Hedeflerinin play-off hattını yakalamak olduğunu vurgulayan Kaloğlu, taraftarların takıma destek olmalarını istedi. Ümraniyespor'u ise performansları için tebrik etti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Ümraniyespor maçının ardından verdiği demeçte, 3 puan hedefleriyle sahaya çıktıklarını belirterek, “2 puanı geride bıraktığımız için üzgünüz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, “Maçta birçok gol pozisyonu vardı. Rakip kaleye 18 kez şut çekme fırsatı bulduk. Sadece karambol tabir edebileceğimiz birkaç pozisyon verdik. Ligin pas oyununa dayalı takımlarından biriyle karşılaşmamıza rağmen iyi bir mücadele sergiledik. 1-0 geriye düştükten sonra yakaladığımız fırsatları gole çevirmeliydik. Bugün 3 puan almak için sahaya çıkmıştık ancak 2 puan geride kaldığımız için üzgünüz. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Takım içinde bir belirsizlik var. Dönüşümüzde başkanımızla görüşeceğim. Oyuncu grubumuz her şeyi hak ediyor. Bu hikayenin güzel bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum. Takımımızda cezalı ve sakat oyuncularımız da bulunuyor. Bu sezon daha yukarılara oynuyoruz ve playoff yarışından kopmak istemiyoruz. Ancak kadromuza takviye yapamadık. Camiamızın bir an önce birleşip takımımıza destek olması gerekiyor. Ama sezonu en iyi şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Ümraniyespor’u da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Mustafa Gürsel: “1 puan almanın sevincini yaşıyoruz, galip gelemezdik ama yine de memnunuz”

Sıradaki haber:

Mustafa Gürsel: “1 puan almanın sevincini yaşıyoruz, galip gelemezdik ama yine de memnunuz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.