h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasına gözünü dikti.

Sivasspor, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasına gözünü dikti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçı için hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, yarın Ankara Keçiörengücü ile evinde karşılaşacak. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanla takımın son hazırlıkları tamamlandı. Pas ve taktik çalışmalarının yer aldığı antrenmanın ardından Kırmızı-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı. Sivasspor ile Ankara Keçiörengücü, yarın saat 13.00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesi için heyecan dorukta! Yarın, Sivasspor evinde Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor, maçın hazırlıklarını tamamlayarak antrenmanını yapmış durumda.

Teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki takım, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra, pas çalışmalarıyla birlikte taktiksel ayrıntılara odaklandılar. Son bölümde ise maç saatini bekleyerek hazırlıklarını tamamladılar.

Sivasspor ve Ankara Keçiörengücü yarın saat 13.00’te Sivas 4 Eylül Stadı’nda mücadele edecekler. Bu kritik maçı kaçırmamak için heyecanla bekliyoruz!

Aliağa Futbol Kulübü, transfer faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Aliağa Futbol Kulübü, transfer faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.