h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor – Gaziantep FK maçında düdük Kadir Sağlam’ın elinde

Sivasspor – Gaziantep FK maçında düdük Kadir Sağlam’ın elinde

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçta Kadir Sağlam hakem olarak görevlendirildi. Müsabaka 21 Ocak Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak. Mücadelenin diğer hakemleri ise Kamil Çetin, Ogün Kamacı ve Burak Olcar olacak.

Türkiye’de haftanın maçı için heyecan dorukta! Süper Lig’in 21. haftasında Sivasspor ile Gaziantep FK takımları pazar günü karşı karşıya gelecek. Maçı yönetecek olan hakem ise Kadir Sağlam oldu.

21 Ocak Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak olan bu önemli müsabakada, futbol severler büyük bir heyecan ve merakla maçı bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, Kadir Sağlam maçın hakemliğini yapacak. Yan hakemler ise Kamil Çetin ve Ogün Kamacı olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olarak görev yapacak.

Bu mücadelede hem takımların hem de taraftarların büyük bir motivasyonla sahada olacağı tahmin ediliyor. Süper Lig’in önemli maçlarından biri olan Sivasspor – Gaziantep FK karşılaşması futbol severler için kaçırılmaması gereken bir maç olarak ön plana çıkıyor. Siz de bu heyecana ortak olmak için maç saatinde televizyonunuzun başında yerinizi alabilirsiniz!

Korhan Özen, “Harika transferler gerçekleştirdik” diyor

Sıradaki haber:

Korhan Özen, “Harika transferler gerçekleştirdik” diyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.