h Dolar 34,2487 % 0.09
h Euro 37,1166 % 0.09
h Sterlin 44,5931 % 0.29
h Altın (Gr) 3.010,43 %0,62
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor, Keçiörengücü maçına yönelik çalışmalara başladı

Sivasspor, Keçiörengücü maçına yönelik çalışmalara başladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turunda Sivasspor, Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Sivasspor, hazırlıklara başlamak için bugün antrenman yaptı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketleri, dar alan oyunları, pas çalışmaları ve yarım saha çift kale maçı yaptı. Samsunspor maçında oynayan oyuncular ise yenileme çalışması yaptı. Sivasspor, yarınki antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ve Ankara Keçiörengücü, 18 Ocak Perşembe günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. eleme turunda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Bugün yapılan antrenmanla birlikte maç için hazırlıklarına başladılar.
Sivasspor, Trendyol Süper Lig’de dün deplasmanda Samsunspor’a karşı mücadele etti. Ancak hemen ara vermeden Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. eleme turunda kendi sahalarında Ankara Keçiörengücü ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladılar.
Antrenman, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra takım, dar alanda oyun, pas çalışmaları ve yarım saha çift kale maçı gerçekleştirdi.
Samsunspor maçında 90 dakika süreyle forma giyen oyuncular ise yenileme çalışmaları yaptılar.
Yarın yapılacak antrenmanla birlikte Yiğidolar, maçın hazırlıklarını sürdürecekler.
Sivasspor ile Ankara Keçiörengücü, 18 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacaklar.

İstanbul’da Kars Esintisiyle Birlikte Havalar Değişti

Sıradaki haber:

İstanbul’da Kars Esintisiyle Birlikte Havalar Değişti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.