h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor, kupa maratonunda hız kesmiyor!

Sivasspor, kupa maratonunda hız kesmiyor!

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda takım, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla maçı bekliyor. Sivasspor, karşılaşmanın ardından kampa girecek ve maç öncesi son hazırlıklarını tamamlayacak. Maç, 18 Ocak Perşembe günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. tur maçında Ankara Keçiörengücü ile çekişmeli bir mücadeleye çıkacak. Bugün öğlen saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla birlikte takım, maça hazırlanma çalışmalarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun’un liderliğinde gerçekleşen antrenmana oyuncular, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından dar alan oyunları ve pas çalışmalarıyla idman tamamlandı.

Kırmızı-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecekler.

Sivasspor ile Ankara Keçiörengücü, 18 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.

Fenerbahçe, Adanaspor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Adanaspor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.