h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivas’ta gazeteciler, Sumudica’ya karşı protesto düzenledi

Sivas’ta gazeteciler, Sumudica’ya karşı protesto düzenledi

Sivasspor ile Gaziantep FK arasındaki maçın ardından Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica'nın basın toplantısını protesto etmek için basın mensupları salondan ayrıldı. Sumudica, Sivasspor taraftarına ve futbolcularına hakaret ettiği ve el hareketleri yaptığı için eleştirildi. Toplantıya gelip Sumudica'nın konuşmasını dinlemeyi reddeden basın mensuplarının bu tutumu herkesi şaşırttı.

Sivasspor ile Gaziantep FK arasında oynanan maçın ardından basın mensupları, konuk ekibin teknik direktörü Marius Sumudica’nın basın toplantısını protesto ederek salondan ayrıldı. Karşılaşmanın sonucu Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında, Gaziantep FK deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrasında Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica’nın Sivasspor taraftarına ve futbolcularına yönelik hakaretleri ve el hareketleri nedeniyle basın mensupları protesto gerçekleştirdi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısı için salona giren Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, konuşmasına başlamadan önce maçta yaşanan olayları anlatan basın mensupları toplantıyı protesto ederek salondan ayrıldı. Bu durum karşısında Sumudica da şaşkınlığını gizleyemedi.

Andaç Gürkan Kocabıyık: “Uzun süredir iyi futbol oynamamıza rağmen galibiyet elde edemiyorduk

Sıradaki haber:

Andaç Gürkan Kocabıyık: “Uzun süredir iyi futbol oynamamıza rağmen galibiyet elde edemiyorduk

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.