h Dolar 34,1000 % 0
h Euro 38,1494 % 0
h Sterlin 45,4498 % -0.18
h Altın (Gr) 2.872,69 %-0,05
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Söke’de TAYEM, yenilenen haliyle gençleri bekliyor

Söke’de TAYEM, yenilenen haliyle gençleri bekliyor

Söke ilçesindeki Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi (TAYEM), yenilenme çalışmalarının tamamlanmasının ardından gençleri ağırlamaya başlamaya hazırlanıyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, gençlerin spor aktiviteleriyle desteklenerek kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Müdür Cenap Fillikçioğlu, TAYEM’in gençler için önemli bir hizmet noktası olduğunu vurguladı ve gençleri merkezin sunduğu fırsatları değerlendirmeye davet etti.

Söke ilçesinde bulunan Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi (TAYEM), yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla gençlere donanımlı bir ortam sunmaya hazırlanıyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, gençlere daha etkili bir şekilde spor aktiviteleri sunarak, onların spor alanında desteklenmesini ve kişisel sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, TAYEM’in gençlere yönelik önemli bir hizmet noktası olduğunu vurgulayarak, “TAYEM, gençlerimizin potansiyellerini ortaya çıkararak, topluma daha bilinçli bireyler olarak katkıda bulunmalarını desteklemek amacıyla çalışıyor. Yenilenen TAYEM, gençlerimizin kendilerini geliştirmesi, yeni beceriler kazanması ve sağlıklı bir şekilde sosyalleşmesi için uygun bir ortam sunuyor. Gençlerimizi spor alanında destekleyecek ve geleceğe hazırlayacak olan TAYEM’e davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Fillikçioğlu, Söke’deki gençleri TAYEM’in sunduğu fırsatları değerlendirerek kendilerini keşfetmeye ve yeni deneyimlere adım atmaya çağırdı.

Manisa’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Sıradaki haber:

Manisa’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.