h Dolar 34,2932 % -0.01
h Euro 37,0910 % -0.01
h Sterlin 44,4440 % 0.21
h Altın (Gr) 2.998,87 %0,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Stanimir Stoilov: “Rakibimize kıyasla çok daha fazla gol şansı yakaladık”

Stanimir Stoilov: “Rakibimize kıyasla çok daha fazla gol şansı yakaladık”

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada rakiplerinden daha fazla gol fırsatı yakaladıklarını belirterek, turu geçmeyi hak ettiklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Göztepe, kupadan elendi. Teknik direktör Stoilov, basın toplantısında takımının performansından memnun olduğunu ancak gol fırsatlarını değerlendiremediklerini dile getirdi. Stoilov, özgüven eksikliği ve Konyaspor'un bulduğu gollerle turu geçemediklerini vurguladı.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Rakibimizden çok daha fazla gol fırsatı yakaladık. Bugün aslında turu geçmeyi hak eden taraf bizdik” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur mücadelesinde Göztepe, Konyaspor’a konuk oldu ve 2-1 yenilerek kupadan elendi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stoilov, “Konyaspor’u turu geçtikleri için tebrik ediyorum. Biz bugün kendi oyunumuzu oynamaya başladık. İlk yarıda ve ikinci yarıda birçok gol fırsatı yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. Golü attıktan sonra sonuca takıldık ve istediğimiz şekilde oyunumuzu sürdüremedik. Sonrasında Konyaspor iki gol buldu. Bence bugün biraz özgüvenli olmalıydık ve eksik kalmamalıydık. Çünkü rakibimizden çok daha fazla gol fırsatı yakaladık. Gerçekte turu geçmeyi hak eden taraf bizdik” şeklinde konuştu.

Galatasaray’da Kupa Planları Değişiyor

Sıradaki haber:

Galatasaray’da Kupa Planları Değişiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.