h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Süper Lig’de Trendyol Rüzgarı: Galatasaray, Kayserispor’u 1-0’la Geçti (İlk Yarı)

Süper Lig’de Trendyol Rüzgarı: Galatasaray, Kayserispor’u 1-0’la Geçti (İlk Yarı)

Galatasaray, sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti. İlk yarıda Nelsson'un golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, galibiyeti koruyarak 3 puanı aldı. Mücadelede Muslera'nın penaltıda kurtardığı bir gol olurken, sarı kartlar da çıktı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, zorlu maçta hedefine ulaşmayı başardı.

Galatasaray, Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşırken 1-0 önde tamamladığı ilk yarıyla dikkat çekti. Maçın ana dakikaları şöyle geçti:

12. dakikada sol kanatta Mertens’in pasıyla ceza sahasına giren Halil Dervişoğlu, Tete’nin vuruşunda kale üstünden topu dışarı gönderdi.

17. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın derin pasında savunma arkasına sarkan Mertens’in vuruşu da dışarı çıktı.

26. dakikada sağ kanattan Mertens’in kullandığı köşe vuruşunda Nelsson’un kafa vuruşu, Attamah’a çarparak ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

38. dakikada ise Mertens’in kullandığı serbest vuruşta Nelsson’un kafa vuruşu kale üstünden dışarıya gitti.

42. dakikada sol kanattan yapılan ortada Bahoken’in vuruşunda top Abdülkerim’e çarparak kornere çıktı. VAR incelemesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi.

45. dakikada penaltı atışını kullanan Bahoken’in sol köşeye yaptığı vuruşta kaleci Muslera golü önledi.

Maçın hakemleri Atilla Karaoğlan, Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara oldu.

Galatasaray’ın ilk 11’i ise şu şekildeydi: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Ndombele, Torreira, Tete, Mertens, Zaha, Halil Dervişoğlu. Yedekler arasında ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Hamza Akman ve Kazımcan Karataş yer aldı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki takım, mücadeleye çıktı.

Kayserispor ise şu kadro ile sahaya çıktı: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Ackah, Boa Morte, Karimi, Mehmet Eray Özbek, Ramazan Civelek ve Bahoken. Yedekler arasında ise Onurcan Piri, Kolovetsios, Cardoso, Kartal Yılmaz, Ahmet Malatyalı, Emre Çeltik, Hayrullah Erkip, Carole, Baran Gezek ve Talha Sarıarslan vardı. Takımın teknik direktörü ise Recep Uçar oldu.

Tek golü atan oyuncu ise Nelsson oldu. Sarı kartlar ise Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk ile Kayserisporlu Karimi ve Mehmet Eray Özbek’e çıktı.

İsrail futbolcuları Jehezkel ve Karzev, PFDK’ya yönlendirildi

Sıradaki haber:

İsrail futbolcuları Jehezkel ve Karzev, PFDK’ya yönlendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.