h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Talasgücü, ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yapmak için bugün kamp hazırlıklarına başlıyor!

Talasgücü, ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yapmak için bugün kamp hazırlıklarına başlıyor!

Talasgücü Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ile ikinci yarının ilk maçına çıkacak. Kayseri'nin 3. Lig 1. Grubu'nda yer alan takım, devre arasında yapılan transferlerle güçlendi. Ancak, sakatlıkları devam eden Ercan Çifçi ve Süleyman Çelik maçta forma giyemeyecek. Takım, stoper pozisyonuna yapacağı transferle kadroyu tamamlayacak.

Talasgücü Belediyespor, ikinci yarıya Tarsus İdmanyurdu maçıyla başlıyor

Kayseri’nin 3. Lig 1. Grup takımlarından Talasgücü Belediyespor, ikinci yarıya kendi evinde oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçıyla merhaba diyecek. Antalya’da yapılan kamp sonrasında kadrosunu güçlendiren Talasgücü Belediyespor, Cihan Şentürk, Ertuğrul Yıldırım, Hasan Türkyılmaz, Cihan Aydın, Osman Buğra Uysal ve Yusuf Sefa Karakuzu transferleriyle daha da iddialı hale geldi. Son idmanını bugün yapacak olan sarı lacivertli ekip, maç saatini beklemeye başlayacak ve tek hedefi galibiyet.

Sakat oyuncular Talasgücü Belediyespor’u endişelendiriyor

Antalya kampı sırasında sakatlanan Talasgücü Belediyespor’un önemli oyuncularından Ercan Çifçi ve Süleyman Çelik, ikinci yarının ilk haftasında forma giyemeyecek. İyileşme sürecinde olan bu iki oyuncunun riske edilmemesi gerektiği için teknik ekip, Tarsus İdmanyurdu maçında onlara şans tanımayacak. Diğer yandan, Talasgücü Belediyespor, bir stoper transferiyle kadrosunu tamamlayacak.

Başlık: Talasgücü Belediyespor, ikinci yarıya Tarsus İdmanyurdu maçıyla merhaba diyor

24Erzincanspor maçında meşaleli taraftarlar coşkuyla takımı karşıladı

Sıradaki haber:

24Erzincanspor maçında meşaleli taraftarlar coşkuyla takımı karşıladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.