h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tecrübeli Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Transfer planları yapılacak” açıklamasında bulundu.

Tecrübeli Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Transfer planları yapılacak” açıklamasında bulundu.

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ankaragücü ile berabere kaldıkları maçın ardından transfer yapacaklarını açıkladı. Karaman, maçın analizinde takımın gol yollarındaki eksikliğine değinirken, pozisyonlarda zorluklar yaşadıklarını ancak yeni oyuncuların takıma katılmasıyla daha iyi bir performans sergileyeceklerini belirtti. Top kaybetme konusunda dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Karaman, Beşiktaş maçı öncesinde antrenmanlara daha sıkı şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. Transfer görüşmelerinin devam ettiğini dile getiren Karaman, eksik mevkilere takviye yapacaklarını söyledi.

Yeni Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Murat Sancak ile görüştüm ve transfer yapacağız. Oynayan oyuncuların kalitesinden dolayı, bazı oyuncular kulübede bile yer bulamıyordu. Zaman içinde nasıl ilerleyeceğimize bakacağız” dedi.

Yeni Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Bu benim ilk maçımız ve 3 puanla başlamak istiyorduk. 1-0 öne geçtik, ancak daha sonra yedikleri frikik golüyle beraberlik geldi. Genel olarak maçı değerlendirdiğimizde, Adana Demirspor’un toplam 20 gol atan ve bu gollere katkı sağlayan bir oyuncu grubu olmadığını gördük. Bir değişiklik yapmamız gerekiyor ve zaman zaman pozisyonlarda zorluklar yaşadık. Oyuncularımızı doğru yerlerine koyduğumuzda, takım olarak ilerlediğimizde farklı bir Adana Demirspor ortaya çıkacak” dedi.

Karaman, “Beraberlik normal bir skor” olarak nitelendirdi. Pas yaparken kolayca top kaybettiklerini belirterek, “Bu konuda gelişmeliyiz. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bunun için çalışmak gerekiyor. Zaten geldiğimiz yerde budur. Genel anlamda oyuna baktığımızda daha net pozisyona girebilirdik. Emre’nin net bir pozisyonu vardı. Beraberlik normal bir skor diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Transfer yapılacağını belirten Karaman, Murat Sancak ile görüştüklerini ve eksik oyuncuların transferlerle tamamlanacağını söyledi. Yeni Adana Demirspor Teknik Direktörü, “Murat Başkan ile görüştük ve yoğun bir transfer trafiği var. Kesinlikle transfer yapacaklar. Bugün disiplinli olmasaydık, daha farklı bir tabloyla karşılaşabilirdik. En azından oyuncular, biraz daha disiplinli ve mücadeleci bir örnek ortaya koydular. Oyun olarak yeterli değiliz. Bu yüzden pozisyon oyuncularının önemi büyük. Şu anda oynayan oyuncularımız bile yedekteydiler. Çünkü takımda kaliteli oyuncular mevcuttu. Zaman içinde görüceğiz. Kesinlikle fiziksel tempomuzu ve dayanıklılığımızı artırmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu: “Beraberliğe sevinmiyorum”

Sıradaki haber:

Emre Belözoğlu: “Beraberliğe sevinmiyorum”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.