h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sonlandırdı

Trabzonspor, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sonlandırdı

Trabzonspor, Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından takım Antalya'ya hareket etti. Sakatlıkları bulunan Abdulkadir Ömür, Denswill, Orsic, Umut Bozuk ve Larsen kadroda yer almadı. Kadroya genç oyuncu Poyraz Efe Yıldırım dahil edilirken, Ognjen Bakic de lisansının çıkarılmasının ardından ilk kez maç kadrosunda yer aldı. Trabzonspor'un kadrosunda toplam 21 futbolcu bulunuyor.

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, Teknik Direktör Abdullah Avcı önderliğinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ardından Antalya’ya hareket etti. Abdulkadir Ömür, Denswill, Orsic, Umut Bozuk ve Larsen’in tedavileri devam ettiği için kadroda yer almadı. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarda bulunan Trezeguet, Pepe ve Nijerya Milli Takımı’na çağrılan Paul Onuachu’nun yokluğunda genç oyuncu Poyraz Efe Yıldırım kadroya dahil edildi. Ayrıca, lisansı çıkarılan Ognjen Bakic de maç kadrosunda yer aldı.

Trabzonspor’un 21 futbolcudan oluşan kadrosunda şu isimler bulunuyor: Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Filip Benkovic, Hüseyin Türkmen, Mehmet Can Aydın, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Şen, Umut Güneş, Ognjen Bakic, Anastasios Bakasetas, Enis Bardhi, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Destan ve Poyraz Efe Yıldırım.

Uğur İnceman, Manisa Futbol Kulübü Akademi’yi Ziyaret Etti

Sıradaki haber:

Uğur İnceman, Manisa Futbol Kulübü Akademi’yi Ziyaret Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.