h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor – Galatasaray maçında Abdulkadir Bitigen ilk kez düdük çalacak!

Trabzonspor – Galatasaray maçında Abdulkadir Bitigen ilk kez düdük çalacak!

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig maçında düdük çalacak olan hakem Abdulkadir Bitigen’in ilk kez bu iki takım arasındaki müsabakayı yöneteceği açıklandı. Bitigen daha önce her iki takımın da maçlarında görev almış olsa da bu kez bir ilk yaşanacak. Trabzonspor’un 14 maçında düdük çalan Bitigen, 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederken, Galatasaray’ın 19 maçında ise 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşandı.

Trabzonspor ve Galatasaray arasındaki Trendyol Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında düdük çalacak hakem Abdulkadir Bitigen olarak belirlendi. Bu maç, iki takım arasında ilk defa oynanacak ve büyük bir öneme sahip.

Trabzonspor ve Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da Trabzon’da karşı karşıya gelecekler. Bu önemli mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen olacak. Bitigen, daha önce her iki takımın maçlarında da düdük çalmış olsa da, bu maçta ilk kez bu iki takım arasındaki maça atanmış durumda. Yardımcı hakemler Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak.

Abdulkadir Bitigen, daha önce Trabzonspor’un 14 maçında görev almıştır. Bu maçlarda Trabzonspor 12 kez galip gelirken, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Bitigen, aynı şekilde 19 Galatasaray maçında görev yapmıştır. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Bıyıklı’da sentetik çim sahanın açılmasıyla birlikte coşku ve heyecan yaşanıyor

Sıradaki haber:

Bıyıklı’da sentetik çim sahanın açılmasıyla birlikte coşku ve heyecan yaşanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.