h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Son Dakika
  • Trabzonspor: “Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır.”

Trabzonspor: “Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır.”

Trabzonspor, futbolcular Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un idman yapmaları için ayrı bir süreçte karar almıştır. Ayrıca kulüp, disiplin yönetmeliği doğrultusunda iki oyuncuyla ilgili inceleme başlatmıştır.

Trabzonspor Yönetimi, futbolcuları Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonra A takımdan ayrı olarak idman yapacaklarını duyurdu. İlgili oyuncularla ilgili kulübün disiplin yönetmeliği çerçevesinde bir inceleme başlatıldığı belirtildi. Bu karar, kulüp tarafından alınan disiplin önlemlerinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Abdulkadir Bitigen, Trabzonspor – Galatasaray maçının yönetecek hakem olarak belirlendi

Sıradaki haber:

Abdulkadir Bitigen, Trabzonspor – Galatasaray maçının yönetecek hakem olarak belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.