h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı 3-1 mağlup etti!

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı 3-1 mağlup etti!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında evinde Manisa Futbol Kulübü'nü 3-1 mağlup ederek son 16'ya yükseldi. Fountas ve Enis Destan'ın golleriyle öne geçen Trabzonspor, rakibi karşısında üstünlüğünü korudu. Manisa FK ise Korenica'nın golüyle beraberliği yakaladı ancak galibiyete yetişemedi. Trabzonspor, üst turda mücadele etme hakkı elde etti.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Manisa Futbol Kulübü’nü 3-1 yenerek son 16’ya yükseldi.

Maçta yaşananlar şu şekildeydi:

– 7. dakikada Enis Destan’ın pasında Fountas, ceza sahası dışından yaptığı düzgün vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0’a getirdi.
– 15. dakikada Korenica’nın serbest vuruşundan çıkan top, kalecinin sağından ağlarla buluşarak Manisa FK’nın beraberlik golünü getirdi. Skor 1-1 oldu.
– 22. dakikada Bedirhan Altunbaş’ın uzaktan attığı şutta kaleci Uğurcan Çakır, topu kornere çeldi.
– 28. dakikada Trabzonspor’un kullandığı korner atışında Enis Destan, kafayla topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
– 68. dakikada Visca’nın pasında topla buluşan Enis Destan’ın yerden vuruşu gol oldu ve Trabzonspor 3-1 öne geçti.
– 85. dakikada Visca’nın sağ kanattan yaptığı ortada Enis Destan’ın kafa vuruşu kaleci Samet Karabatak’ta kaldı.

Hakemler Turgut Doman, Ali Tuna ve Hüseyin Aylak’tı. Trabzonspor’un gol atan oyuncuları Fountas (7 ve 68. dakikada) ve Enis Destan (28. dakikada) iken, Manisa FK’nın golünü Korenica (15. dakikada) kaydetti.

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıkan maçta takımın kadrosu şu şekildeydi: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Baniya, Hüseyin Türkmen, Arif Boşluk, Mendy, Kerem Şen, Umut Güneş, Bardhi, Fontas, Enis Destan. Yedek kulübesinde ise Göktan Gürpüz, Berat Özdemir, Visca, Fernandez, Poyraz Yıldırım, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Eren Elmalı, Bakic ve Benkovic yer aldı.

Manisa FK’nın teknik direktörü ise Mustafa Dalcı’nın yönetiminde sahaya şu kadro ile çıktı: Samet Karabak, Bedirhan Altunbaş, Bartu Göçmen, Cissokho, Furkan Mehmet Doğan, Burak Altıparmak, Korenica, Kazın Can Kahya, Ladji Gakpa, Jetmir Topalli, John Mary. Yedekler arasında ise Oğuzhan Gürbulak, Demba Diallo, Bekir Karadeniz, Sandro Lima, Doğukan Emeksiz, Alperen Uysal, Sartan Taşqın, Daniel Graovac, Alberk Koç ve Muhammet Ensar Akgün yer aldı.

Adana Demirspor’da Hikmet Karaman yönetimi başlıyor

Sıradaki haber:

Adana Demirspor’da Hikmet Karaman yönetimi başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.