h Dolar 34,0296 % -0.12
h Euro 38,0206 % -0.12
h Sterlin 45,2617 % 0.48
h Altın (Gr) 2.828,28 %0,92
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol 1. Lig: Kocaelispor, Eyüpspor’u 2-1 Yendi!

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor, Eyüpspor’u 2-1 Yendi!

Kocaelispor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Candeias ve Douglas Tanque'nin golleriyle galip geldi. Bruno'nun golüne karşılık veren Kocaelispor, üstünlüğü elde ederek 3 puanı kazandı. Hakem kararlarının da etkili olduğu maçta penaltı kararı iptal edildi. Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam yönetimindeki takımıyla başarılı bir performans sergiledi. Eyüpspor ise Arda Turan'ın teknik direktörlüğünde mücadele etti.

Kocaelispor, Vakit 1. Lig’in 19. haftasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Maçta yaşananlar şöyle:
2. dakikada Bruno’nun kaleciyle girdiği mücadele sonrası hakem penaltı kararı verdi. Ancak VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyen hakem, penaltıyı ve sarı kartı iptal etti.
14. dakikada Barış Alıcı’nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Candeias’ın vuruşu gol oldu ve Kocaelispor 1-0 öne geçti.
23. dakikada Caner Erkin’in serbest vuruşunda Bruno’nun şutu ağlarla buluştu ve Eyüpspor skoru 1-1’e getirdi.
47. dakikada Tanque’nin ceza sahası dışından çektiği şut az farkla auta gitti.
69. dakikada Amaral’ın pasıyla ceza sahasına giren Tanque, rakiplerini geçerek fileleri havalandırdı ve Kocaelispor’u 2-1 öne geçirdi.
79. dakikada sağ kanattan Murat Uçar’ın ortasında Mustafa Pektemek’in vuruşunu kaleci Gökhan engelledi.
Karşılaşmanın sonucunda Kocaelispor 3 puanı hanesine yazdırırken, hakemler Ali Yılmaz, Oğuz Terzi ve Hüsnü Emre Çelimli görev yaptı.

Kocaelispor’un kadrosu ise şu şekildeydi: Gökhan Değirmenci, Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Emir Ortakaya, Yusuf Cihat Çelik (Mesut Can Tunalı dk. 66), Josip Vukovij, Barış Alıcı (Amaral dk.46), Candeias (Fofana dk. 89), Beridze (Cem Ekinci dk. 66 ), Douglas Tanque (Kouakou dk. 81). Yedekler arasında Harun Tekin, Mehmet Enes Sarı, Haşim Arda Sarman, Bedirhan Yıldız ve Ramil Sheidaev de yer aldı. Teknik direktör ise Ertuğrul Sağlam’dı.

Eyüpspor ise şu kadroyla sahaya çıktı: Berke Özer, Mehmet Murat Uçar, Metehan Baltacı, Luccas Claro, Caner Erkin, Robin Yalçın (Melih Kabasakal dk 78), Samuel Saiz (Mustafa Pektemek dk. 78), Recep Niyaz (Tugay Kaçar dk. 62), Regattin (Sinan Gümüş dk. 83), Ampem ve Gianni Bruno. Yedek kulübesinde ise Muhammed Birkan Tetik, Uğur Demirok, Ömer Bayram, Mete Kaan Demir, Svit Seslar ve Bekir Yılmaz yer aldı. Takımın teknik direktörü ise Arda Turan’dı.

Maçın gollerini Candeias (dk. 14) ve Douglas Tanque (dk. 69) atarken, Eyüpspor’un golünü ise Bruno (dk. 23) kaydetti. Sarı kartlar ise Yusuf Abdioğlu, Kouakou (Kocaelispor) ile Mehmet Murat Uçar, Caner Erkin (Eyüpspor) tarafından görüldü.

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor ve MKE Ankaragücü Beraberlikle Ayrıldı!

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor ve MKE Ankaragücü Beraberlikle Ayrıldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.