h Dolar 34,2979 % 0.16
h Euro 37,3105 % 0.16
h Sterlin 44,7776 % 0.06
h Altın (Gr) 3.008,49 %0,45
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol 1. Lig Maçı: Bandırmaspor ile Erzurumspor FK Berabere!

Trendyol 1. Lig Maçı: Bandırmaspor ile Erzurumspor FK Berabere!

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor, Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçta gol sesi çıkmadı. Bandırmaspor'un Jozefzoon ve Erzurumspor'un Celal Hanalp'in pozisyonları sonuçsuz kaldı. Hakemlerin yönettiği müsabakada sarı kartlar da çıktı.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Bandırmaspor, kendi sahasında Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maça dair detaylara geçmeden önce şu bilgileri paylaşalım; hakemler Batuhan Kolak, Şenol Bektaş ve Emre Doğu olarak görev yaptı. Bandırmaspor’un ise kadrosu şu şekildeydi: Loannis Gkelios, Emirhan Aydoğan, Sokou, Metehan Mimaroğlu, Doğan Can Davas (Mustafa Çeçenoğlu dk. 81), Florian Jozefzoon, Rahmetullah Berişbek, Levent Ayçiçek (Novrone Foor dk. 73), Sergen Piçinciol, Mücahit Albayrak ve Taha Batuhan Yayıkcı. Yedekler arasında ise Akın Alkan, Erdem Çakal Tarla, Emre Batuhan Adıgüzel, Aygün Özışıkyıldız, Mert Çelik ve Mehmet Özcan yer aldı. Takımın teknik direktörü ise Hüseyin Eroğlu’ydu. Erzurumspor FK tarafından ise şu isimler tercih edildi: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş, Süleyman Koç (Mikhail Kenro Rosheuvel dk. 63), Sefa Akgün (Hasan Batuhan Artaslan dk. 54), Eren Tozlu, Özgür Sert, Ufuk Budak, Furkan Özhan (Alican Özfesli dk. 90), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı ve Celal Hanalp. Yedek oyuncular arasında Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Yukup Kırtay, Hüseyin Mevlütoğlu, Emin Yavaş, Herolind Shala, Enes Yiğit ve Mustafa Gürkan Varlık yer aldı. Erzurumspor FK’nın teknik direktörü ise Hakan Kutlu idi. Maçta sarı kart gören isimler ise Özgür Sert, Ufuk Budak ve Mehmet Göktuğ Bakırbaş oldu.

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Lincoln’u kamp kadrosuna dahil etti

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Lincoln’u kamp kadrosuna dahil etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.