h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor ve Boluspor berabere kaldı (1-1)

Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor ve Boluspor berabere kaldı (1-1)

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Adanaspor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere sonuçlandı. Boluspor'un golünü Avramovski atarken, Adanaspor'un golü Oberlin'den geldi. Adanaspor'un Kayamba ise gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Maçın sonucu, her iki takımın da birer gol atmasıyla eşitlikle sonuçlandı.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Adanaspor, evinde Boluspor ile karşılaştı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçtan dakikalar şu şekilde gerçekleşti:

30. dakikada sağ kanattan Tunahan’ın kullandığı köşe atışında Posmac’ın kafayla indirdiği topu Avramovski röveşata ile gole çevirdi. Böylece Boluspor, 0-1 öne geçti.

38. dakikada Kayamba, Lukaku’ya yaptığı sert faul sonrası ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

47. dakikada Adanaspor sağdan serbest vuruş kazandı. Ferhat’ın ortasında Fernandes’ten seken top, penaltı noktasında bekleyen Oberlin’in önüne düştü. Oberlin’in şutu ise kendi takım arkadaşı Fernandes’e çarparak geri döndü.

61. dakikada ise Adanaspor ceza yayı içerisinde bir serbest vuruş kazandı. Oberlin, düzgün bir vuruşla topu sağ köşeden filelere gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi.

Maçın hakemleri ise Ömer Faruk Gültekin, N. Dinçer Demir ve Harun Güngör’dü.

Adanaspor’un sahaya sürdüğü kadro şu şekildeydi: Ahmet Said, Evren Korkmaz, Lukaku (Hakkı Türker dk. 70), Fatih Kurucuk, Feyzi Yıldırım (Ferhat Katipoğlu dk. 46), Harun Alpsoy, Kubilay Aktaş (Dabo dk.46), Fernandes, Burhan Tuzun (Metehan Altunbaş dk. 60), Diakite (Cem Güzelbay dk. 85), Oberlin. Yedekler arasında ise Arda Akbulut, Devran Şenyurt, Hıdır Aytekin, Yepie ve Hakan Eroğlu bulunuyordu. Takımın teknik direktörü ise Mustafa Kaplan’dı.

Boluspor’un ise sahaya sürdüğü kadro şöyleydi: Çağlar Akbaba, Kerem Paykoç (Bettaieb dk. 78), Batuhan İşçiler (Ercan Coşkun dk. 72), Onur Ulaş, Posmac, Avramovski, Oğuz Güçtekin, Kubilay Sönmez (Diarrassouba dk. 72), Vüsal Isgandarli (Furkan Demir dk. 82), Kayamba, Tunahan Çiçek (Anıl Koç dk. 46). Yedekler arasında ise İsmail Çipe, Safa Kınalı, Erdem Reis, Tolunay Artuç ve Arda Köksal bulunuyordu. Takımın teknik direktörü ise Yalçın Koşukavak’tı.

Maçtaki goller ise Avramovski (dk. 30) (Boluspor) ve Oberlin (dk. 61) (Adanaspor) tarafından atıldı. Ayrıca Kayamba (dk. 37) (Boluspor), gördüğü ikinci sarı kart sonucu kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Trendyol Süper Lig Maç Sonucu: RAMS Başakşehir, Corendon Alanyaspor’u 3-2 mağlup etti

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig Maç Sonucu: RAMS Başakşehir, Corendon Alanyaspor’u 3-2 mağlup etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.