h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tunuslu golcü Motez Nourani, Türkiye’deki yeni durağı olarak Adana Demirspor’u seçti

Tunuslu golcü Motez Nourani, Türkiye’deki yeni durağı olarak Adana Demirspor’u seçti

Y. Adana Demirspor, Tunuslu golcü Motez Nourani ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, 3 dönem transfer yasağı dedikodularına yanıt vererek, "Bu transferi nasıl yaparız?" şeklinde bir soru sordu. 22 yaşındaki Nourani, bu sezon Tataouine formasıyla 9 maça çıktı.

Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig takımlarından Tunuslu forvet oyuncusu Motez Nourani ile 2,5 yıllık bir anlaşmaya vardığını duyurdu. Adana Demirspor’un resmi açıklamasında, “Kulübümüz, genç Tunuslu futbolcu Motez Nourani ile 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştır” ifadelerine yer verildi.

Bu transfer haberiyle birlikte, geçtiğimiz günlerde bazı takımların 3 dönem transfer yasağı aldığına dair çıkan haberler de gündeme geldi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sözde 3 dönem transfer yasağı alan Adana Demirspor, nasıl bu transferi gerçekleştirir anlamış değilim. Umarım haber yapanlar utanç duyar” sözlerine yer verdi.

22 yaşındaki Tunuslu futbolcu bu sezon Tataouine takımıyla 9 resmi maça çıkmıştır.

Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”

Sıradaki haber:

Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.