h Dolar 34,2250 % 0.26
h Euro 37,1280 % 0.26
h Sterlin 44,6498 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,83 %0,84
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Spor
  • Turgutreis Spor, farklı skorla Süper Amatör Ligi’ne terfi etti.

Turgutreis Spor, farklı skorla Süper Amatör Ligi’ne terfi etti.

Bodrum'un amatör lig takımlarından Turgutreis Spor, evinde Güllük Spor'u 11-0 yenerek Süper Amatör Lig'e yükseldi. Maç öncesinde Turgutreis Stadı, taraftarlarla doldu. Maçı izlemeye gelen sporseverler, Turgutreis Spor'u destekledi. 25 puanla Süper Amatör Lig'e çıkan Turgutreis Spor, başkanları Melih Aydoğan tarafından Turgutreis Spor sevdalılarına armağan edildi. Aydoğan, takımın daha üst liglere çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve büyük ilgi gören amatör lig takımı Turgutreis Spor, evinde Güllük Spor’u 11-0 yenerek Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Turgutreis Stadı’nda oynanan final maçında Turgutreis Spor, rakibini farklı bir skorla mağlup ederek Süper Amatör Lig’e terfi etti. Maç öncesinde Turgutreis Stadı taraftarlarla dolup taşarken, Turgutreis Mahallesi sakinleri ve Bodrum’un diğer bölgelerinden gelen spor tutkunları, Turgutreis Spor’u desteklemek için stadı doldurdu. Turgutreis Spor, ligin tamamında 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 25 puan topladı.

Turgutreis Spor Başkanı Melih Aydoğan, maçı ve şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiklerini belirterek, “Bodrum artık bir spor kenti oldu. Turizmin yanı sıra sporuyla da adından söz ettiriyor. Bizler de Süper Amatör Lig’e yükselmek için büyük bir mücadele verdik. Yönetim kurulu olarak geceli gündüzlü çalışarak elimizden geleni yaptık. Şu anda şampiyonluğumuzu ilan ederek terfi ettik. İlerleyen dönemlerde takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz. Turgutreis sevdalıları başta olmak üzere tüm Bodrum halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yanımızda oldular ve takıma destek verdiler. Hayallerimizi gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Sporcularımız da hayallerinin peşinden koşuyor. Bu takımı en üst liglere getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Eskişehirspor, Antalya’da hazırlıklara başladı

Sıradaki haber:

Eskişehirspor, Antalya’da hazırlıklara başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.