h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde (TFFHGD) Ahmet İlhan Aydın yeniden güven tazeledi

Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde (TFFHGD) Ahmet İlhan Aydın yeniden güven tazeledi

Kütahya'da Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin Genel Kurulu yapıldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldığı kurulda, hakemlere desteklerini ve başarılarını dile getirerek, sporun önemini vurguladı. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda Ahmet İlhan Aydın ve yönetimi tekrar seçildi.

Kütahya’da Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin (TFFHGD) Genel Kurulu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ressam Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurula, Belediye Başkanı Işık da katılarak hayırlı olmasını diledi. Işık, spora emek veren herkese teşekkür ederken, hakemlerin adaleti sağlayan taraf olduğunu ve bu kararları verirken ne kadar zorlandıklarını bildiklerini belirtti. Başkan Işık, hakemlere başarılar dileyerek desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Genel kurulda tek liste bulunurken, Ahmet İlhan Aydın ve yönetimi tekrar seçilerek güven tazeledi.

“Erzincan’da Alp Disiplini Elemeleri Başlıyor”

Sıradaki haber:

“Erzincan’da Alp Disiplini Elemeleri Başlıyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.