h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Türk Telekom Stadyumu’nda hazırlıklar başlıyor: Elazığspor takımı için yeni sezon için harekete geçildi

Türk Telekom Stadyumu’nda hazırlıklar başlıyor: Elazığspor takımı için yeni sezon için harekete geçildi

Elazığspor'un Antalya kampı sonrası verdiği 2 günlük izin sona eriyor. Futbolcular yarın kulüp tesislerinde toplanıp hazırlıklara başlayacaklar. Sezonun ilk yarısını tamamlayan ve ara dönem hazırlıklarının ilk etabını 7 gün Elazığ'da geçiren takım, ardından Antalya kampına gitti. Kamptan sonra 2 günlük izin yapan teknik heyet ve futbolcular, 16 Ocak'ta Elazığ'da toplanarak Amasyaspor FK maçı için hazırlıklarına başlayacaklar. Antrenmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor.

Elazığspor, Antalya kampından döner dönmez futbolculara verilen 2 günlük izin süresini tamamlıyor. Teknik heyet ve futbolcular yarın kulüp tesislerinde bir araya gelerek yeni hazırlıklara başlayacaklar. Eynesil Belediyespor maçıyla ilk yarıyı tamamlayan ve ardından 5 günlük izne çıkan takım, ardından ara dönem kampı için Elazığ’da toplandı ve 7 gün boyunca çalıştı. Daha sonra iki günlük bir izin aldıktan sonra Antalya’ya hareket ettiler. Antalya Belek’te 4 Ocak tarihinde bir araya gelen ekip, 10 günlük bir çalışma dönemi geçirdi ve 13 Ocak’ta yeniden Elazığ’a döndüler. Teknik heyet ve futbolcular 2 günlük bir izin aldıktan sonra 16 Ocak’ta tekrar bir araya gelerek Amasyaspor FK maçı için hazırlıklara başlayacaklar. Saat 15.30’da teknik sorumlu Bülent Yenihayat ve yardımcılarının yönetiminde yapılacak olan antrenmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor.

Bursaspor, Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay ile resmi sözleşme imzaladı

Sıradaki haber:

Bursaspor, Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay ile resmi sözleşme imzaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.