h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Yalova’daki kampa başladı- özgün título.

Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Yalova’daki kampa başladı- özgün título.

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Yalova’da kampa girdi. Takımın genç oyunculara da yer verdiği kampta hedef, dinamik bir takım oluşturarak şampiyonluk için mücadele etmek. Teknik direktör İsmail Temiz, Türk bayrağını en yükseğe çıkarmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirtti.

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Yalova’da gerçekleştirdiği kamp ile 2022 Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecine başladı. Fransa’da düzenlenecek olan şampiyona için çalışmalara başlayan milli takım, Yalova’da bulunan 1326 Akköy Spor Kulübü Tesisleri’nde kampa girdi. Takımın teknik direktörü İsmail Temiz, Yalova’nın kamp için uygun iklim şartlarına sahip olduğunu ve genç oyunculara da fırsat verdiklerini belirtti. Takımın hedefi, gençliğin enerjisini tecrübeli oyuncularla birleştirerek dinamik bir takım oluşturmak ve Türkiye’yi Avrupa şampiyonasında başarıyla temsil etmek. Temiz, Türk bayrağını en yükseğe çıkarmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ve zirvede kalmak için sürekli olarak çalışacaklarını vurguladı. Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’ndan Türkiye’ye zaferle dönmek en büyük hedefleri arasında yer alıyor.

Pamukkale Belediyespor’un Dart Takımı, 18 madalya kazandı

Sıradaki haber:

Pamukkale Belediyespor’un Dart Takımı, 18 madalya kazandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.