h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Türkiye Şampiyonasında ikinci olan judocu Kütahyalı

Türkiye Şampiyonasında ikinci olan judocu Kütahyalı

Ordu'da düzenlenen Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası'nda Kütahya'yı temsil eden Ahmet Erdem Ay, 55 kilo kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Ay, başarılarını antrenörü İsmail Kevzer ile çalışmalarına bağladı ve hedeflerinin Ümitler Türkiye Şampiyonası, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda başarı elde etmek ve milli takıma seçilerek Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılmak olduğunu belirtti. Ahmet Erdem Ay'ın başarısında büyük emeği olan antrenör İsmail Kevzer ise desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Kütahya'ya daha fazla madalya kazandırmayı ve sporcuları milli takımda çalıştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kütahya’yı temsil eden Ahmet Erdem Ay, Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kiloda Türkiye 2.’si oldu. Ahmet Erdem Ay, judo antrenörü İsmail Kevzer ile 10 yıldır çalışarak bu başarıları elde ettiğini belirtti. Kendi hedeflerinin, bu yıl düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Şampiyonası ile Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda başarı elde etmek ve milli takıma seçilerek Avrupa ve dünya şampiyonalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Ahmet Erdem Ay’ın başarısında büyük katkısı olan judo antrenörü İsmail Kevzer, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve bize destek verenlere teşekkür etti. Kütahya’ya daha güzel madalyalar getirmek ve sporcuları Türk Milli takımında çalıştırmak için desteklerin önemli olduğunu ifade etti.

Yüksekova, 655 sporcuyla buluşuyor

Sıradaki haber:

Yüksekova, 655 sporcuyla buluşuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.