h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ünlü Şampiyonlar, Kaymakam Erdem’i Ziyaret Etti

Ünlü Şampiyonlar, Kaymakam Erdem’i Ziyaret Etti

Kütahya'da düzenlenen okul sporları Futsal müsabakalarında başarılı olan Pazarlar Spor Lisesi kız Futsal takımı, İl birinciliği elde etti. Şampiyonlar, İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem'i ziyaret etti. Kaymakam Erdem, genç sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Kütahya’da düzenlenen okul sporları kapsamındaki Futsal müsabakalarında büyük bir başarı elde eden Pazarlar Spor Lisesi kız Futsal takımı, İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem’i ziyaret etti. Pazarlar Spor Lisesi kız Futsal takımının, Kütahya’da gerçekleştirilen İl finallerinde önemli başarılar elde ettiği bildirildi. Futsal müsabakalarında Pazarlar Spor Lisesi Kız Futsal takımı, İl birincisi olmayı başardı. Şampiyonlar, İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem’i ziyaret ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kağan Ulu, Spor Lisesi Müdürü İsa Ergün ve öğretmenler de hazır bulundu. Pazarlar Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem, genç sporcuların istek ve düşüncelerini dinleyerek, başarılarından büyük bir gurur duyduğunu belirtti. Kaymakam Erdem, turnuva ve maçların yanı sıra sporcuların hayatlarının geri kalanında da başarılarının devamını diledi.

Bağlar ilçesindeki boş arazi parka çevrildi

Sıradaki haber:

Bağlar ilçesindeki boş arazi parka çevrildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.