h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Vali Baruş, Isparta 32 Spor’un başarısının Isparta’nın başarısı olduğunu belirtti.

Vali Baruş, Isparta 32 Spor’un başarısının Isparta’nın başarısı olduğunu belirtti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Isparta 32 Spor, Vali Aydın Baruş'a desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Vali Baruş, Isparta 32 Spor'un şehrin tanıtımında büyük rol oynadığını belirtti ve takıma sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ise Vali Baruş'a maddi ve manevi destekleri için teşekkür etti. Isparta 32 Spor, ligdeki başarılı performansıyla play off oynama şansını elde etti ve birinci lige yükselme hedefine odaklandı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Isparta 32 Spor, Vali Aydın Baruş’un desteklerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette Vali Baruş, Isparta 32 Spor’un Isparta için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Sadece spor açısından değil, aynı zamanda şehrin tanıtımı açısından da Isparta 32 Spor büyük bir rol oynuyor. Bu nedenle tüm Isparta halkının kulübe sahip çıkması ve destek vermesi gerekiyor. Isparta 32 Spor şu anda başarılı bir performans sergiliyor. İkinci yarıda da bu başarıyı devam ettirmesi halinde play-off şansı bulunuyor. Lig sonuna kadar bu başarıyı sürdürürsek, birinci lige yükselme maçlarında da başarı elde etme şansımız olur” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ise Vali Baruş’a bugüne kadar Isparta 32 Spor’a sağladığı maddi ve manevi destekler için teşekkür etti.

Balıkesirspor, ikinci yarıya tamamıyla hazır şekilde adım atıyor.

Sıradaki haber:

Balıkesirspor, ikinci yarıya tamamıyla hazır şekilde adım atıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.