h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Vali Çiftçi, sporcuları makamında ağırladı

Vali Çiftçi, sporcuları makamında ağırladı

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı ve Boks Milli Takım Baş Antrenörü Gürkan Sönmez, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aziziye İlçe Başkanı Zafer Ala ve Boks Milli Takım Antrenörü Erol Çavuşoğlu'nu kabul etti. Baş Antrenör Sönmez ve beraberindeki heyet, Vali Çiftçi'ye Erzurum'da düzenlenen sportif faaliyetler hakkında bilgi verdi ve Milli Takım forması hediye etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı ve Boks Milli Takım Baş Antrenörü Gürkan Sönmez, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aziziye İlçe Başkanı Zafer Ala ve Boks Milli Takım Antrenörü Erol Çavuşoğlu’nu kabul etti. Vali Çiftçi, Erzurum’da düzenlenen spor etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapan Baş Antrenör Sönmez ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret sırasında, Vali Çiftçi’ye Milli Takım forması hediye edildi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda turnuvalarda başarılı olan takımlara kupaları takdim edildi

Sıradaki haber:

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda turnuvalarda başarılı olan takımlara kupaları takdim edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.