h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Spor
  • Van’dan dönen kayakçılar, 3 madalya ile başarıya imza attı

Van’dan dönen kayakçılar, 3 madalya ile başarıya imza attı

Vanlı kayakçılar, Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması'nda büyük başarı elde ederek 3 madalya kazandı. Ergan Dağı'nda gerçekleşen yarışmaya 30 ilden 524 sporcu katıldı. U-16 kategorisinde Beritan Paycu Türkiye şampiyonu olurken, U-14 kategorisinde Zilan Giyen ikinci ve Delila Nur Paycu üçüncü oldu. Kayak Antrenörü Abdullah Kıvanç ve Gökhan Elçi, dereceye giren sporcuları ve destek verenleri tebrik ederken Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir'e de teşekkür etti.

Vanlı kayakçılar, Erzincan’da düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması’ndan 3 madalyayla döndüler.

Erzincan’ın Ergan Dağı’nda gerçekleştirilen yarışmaya 30 il ve 524 sporcu katıldı. U-16 kategorisinde mücadele eden Beritan Paycu, Türkiye şampiyonu oldu. U-14 kategorisinde yarışan Zilan Giyen ise Türkiye ikincisi olarak derece elde etti. Aynı kategorideki sporcu Delila Nur Paycu ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Kayak Antrenörü Abdullah Kıvanç ve Gökhan Elçi, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Başarılı sonuçlar elde eden Vanlı kayakçılar, gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti ve gelecek yarışlara umutla bakıyor.

Fenerbahçe’nin Başarılı Teknik Direktörü Markus Gisdol, Maçın Kolay Geçmeyeceğini Vurguladı

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’nin Başarılı Teknik Direktörü Markus Gisdol, Maçın Kolay Geçmeyeceğini Vurguladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.