h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Veteran Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Takım Belirlendi

Veteran Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Takım Belirlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 45 yaş üstü Veteranlar Futbol Turnuvası'nda Kotçu Mithat Masterlar Takımı şampiyon oldu. İki grupta toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuvada, çeyrek final ve yarı final maçları sonrasında şampiyonluk maçı oynandı. Kotçu Mithat Masterlar Takımı'nın ASKF Masterlar'ı yenerek şampiyonluğa ulaştığı turnuvada, 2. ve 3. olan takımlara da madalyalar verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sporu teşvik etmek amacıyla düzenlediği turnuva, sporseverlerin ilgi odağı oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası’nda, 45 yaş üstü futbolseverlerin mücadelesi büyük ilgi gördü. Kotçu Mithat Masterlar Takımı, finalde ASKF Masterlar’ı yenerek şampiyon oldu. Bu etkinlik, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sporun yaygınlaşması ve vatandaşları spora teşvik etme amacıyla yapılan çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi.
Veteranlar Futbol Turnuvası’na 11 takım katıldı ve takımların 12 kişilik kadroları yer aldı. Grup aşamasında ilk dört sırayı alan takımlar finale yükselme hakkı elde etti. Çeyrek final ve yarı final müsabakalarının ardından üçüncülük ve şampiyonluk maçları yapıldı. Kotçu Mithat Masterlar Takımı, şampiyonluk kupasını kazanırken, ikinci ve üçüncü olan takımlara da madalyaları takdim edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle sporseverleri bir araya getirerek, spor kültürünün yaygınlaşmasına ve yaş grubu fark etmeksizin herkesin spor yapma imkanına olanak tanımaya devam ediyor.

Türk raketler Ergi Kırkın ve Yankı Erel, Katar’da büyük zafer elde etti!

Sıradaki haber:

Türk raketler Ergi Kırkın ve Yankı Erel, Katar’da büyük zafer elde etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.