h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Voleybol Turnuvası Sonuçları Belli Oldu: Ödül Sahipleri Belirlendi!

Voleybol Turnuvası Sonuçları Belli Oldu: Ödül Sahipleri Belirlendi!

Balıkesir Üniversitesi'nde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvası sona erdi. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen turnuvada, Korfboll Topluluğu birinci, İletişim ve Genç Yönetim Topluluğu ikinci, Gastronomi Topluluğu üçüncü ve Radyo İletişim Topluluğu dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları BAÜN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat tarafından verildi.

Balıkesir Üniversitesi tarafından, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi ve Yeşilay iş birliğiyle düzenlenen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvası sona erdi ve ödül töreni düzenlendi. “Spora Bağımlı Ol” temasıyla gerçekleşen turnuvada başarılı olan takımlara Burhan Erdayı Spor Salonu’nda kupaları verildi. Kupa törenine BAÜN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat da katıldı.
Turnuvaya toplamda 16 takım katıldı. Korfboll Topluluğu takımı birinci olurken, İletişim ve Genç Yönetim Topluluğu takımı ikinciliği elde etti. Üçüncü sırayı Gastronomi Topluluğu takımı ve dördüncü sırayı ise Radyo İletişim Topluluğu takımı aldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Hatayspor, Sakaryaspor’u 5-1 mağlup etti

Sıradaki haber:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Hatayspor, Sakaryaspor’u 5-1 mağlup etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.