h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Volkan Demirel: “Beraberlik serimize bir maç daha ekleyerek”

Volkan Demirel: “Beraberlik serimize bir maç daha ekleyerek”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Pendikspor maçının berabere bitmesinden dolayı memnuniyetsizlik belirtti. Oyuncuların geriye yaslanması sonucunda skoru koruyamadıklarını söyleyen Demirel, önümüzdeki maçlarda daha iyi savunma ve hücum yapacaklarını belirtti. Hatayspor, Pendikspor maçında 1-1 berabere kaldı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Beraberlik serimize bir maç daha ekledik ve skor 1-1 bitti. Uzun süredir gol atamıyorduk, ancak bugün gol bulduk fakat skoru korumada başarılı olamadık” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Hatayspor, Mersin’deki mücadelede Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Bir kez daha beraberlik serimize bir galibiyet daha ekledik ve skor 1-1 olarak sonuçlandı. Uzun bir süredir gol atmakta zorluk yaşıyorduk. Bugün gol bulduk ancak skoru korumada başarılı olamadık. Bunun nedeni oyuncuların geriye çekilerek skoru koruma amacıyla oynamasıdır. Çünkü onlar da kazanmak istiyorlar. Onların da amacı 3 puan. Ancak sonuç olarak 1 puan aldık. Önümüzdeki maçlarda daha sağlam savunma ve hücum yapmayı planlıyoruz. Buna göre çalışacağız” şeklinde konuştu.

Çaykur Didi Stadyumu’nda taraftarlar, kar temizliğine destek oldu

Sıradaki haber:

Çaykur Didi Stadyumu’nda taraftarlar, kar temizliğine destek oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.