h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yalovaspor Kadın Futbol Takımı İlk Mücadelesine Hazırlanıyor

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı İlk Mücadelesine Hazırlanıyor

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, sezonun ilk maçını Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor karşısında oynayacak. Maç öncesi takım hazırlıklarını tamamlayan Başkan İsmail Kaya, kadın futbolunda başarıyı hedeflediklerini belirtti. Kadın futbolunun Türkiye'de yükselişte olduğunu vurgulayan Kaya, Yalova'nın bu konuda bir ilki başarabileceğini ifade etti. Yalovaspor Teknik Direktörü Sedat Sanır ise takım olarak 2. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Ailelerin kızlarını futbol kulübüne kaydettirmek için yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor’a karşı sezonun ilk maçını evinde oynayacak. Mücadele, 20 Ocak Cumartesi günü Yalova Amatör Saha 2’de saat 12.00’de başlayacak. Yeşil-Kırmızılılar, Yalova Üniversitesi’nin halı sahasında yapığı hazırlıklarla maça yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yalovaspor Başkanı İsmail Kaya, kadın futbolunda başarıya odaklandıklarını ifade ederek, “Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gençlerin spor yapmasını amaçlıyoruz ve bu amacımızı başardık” dedi. Kaya, kadın futbolunun Türkiye’de yükselişte olduğunu vurgulayarak, Yalova’nın bu alanda bir ilki başarabileceğini söyledi. Yalovaspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Sedat Sanır ise yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını ve hedeflerinin 2. Lig’e çıkmak olduğunu belirtti. Kadın futboluna olan ilginin arttığına dikkat çeken Sanır, ailelerin kızlarını futbol kulüplerine yazdırmak için kendilerine başvurduğunu aktardı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un eşi Gökşen Tutuk da antrenmana katılarak sporculara başarılar diledi.

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti

Sıradaki haber:

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.