h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yüksekova’da sporcular tarafından can bulan dağlar, huzurun adresi oldu

Yüksekova’da sporcular tarafından can bulan dağlar, huzurun adresi oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde silahlı çatışmaların yaşandığı dağlar, şimdi ise sporcuların tercih ettiği bir mekan haline gelmiş durumda. Yüksekova, Türkiye Kayaklı Koşu Eleme Yarışması'na ev sahipliği yaptı. 20 ilin 655 sporcusu, 220 idareci ve hakem ile birlikte 980 kişi yarışmaya katıldı. Yarışma, eksi 15 derecede gerçekleştirildi ve Yüksekova Kaymakamı, ilçe Gençlik ve Spor Müdürü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar tarafından izlendi. Yüksekova'da artık spor etkinlikleriyle anılıyor ve bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam etme kararı alındı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, geçmişte silahların susmadığı dağlar, artık sporcuların uğrak noktası haline gelmiştir. Yüksekova dağları, huzurun sağlanmasıyla birlikte Türkiye Kayaklı Koşu Eleme Yarışması’na ev sahipliği yapmıştır. Kamışlı köyündeki pistte düzenlenen organizasyona, 20 farklı ilin 655 sporcusu ve 220 idareci ve hakemden oluşan 980 kişi katılmıştır. Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, Yüksekova ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar da eksi 15 derecede gerçekleştirilen yarışmayı izlemiştir.

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova’nın artık sporla anıldığını belirterek, “Türkiye Kayaklı Koşu elemelerini gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık bin misafirimiz var. Hepimiz güzel bir günü birlikte yaşamaktayız. Bu organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl da bir kayaklı koşu organizasyonu gerçekleştirdik ve tekrar ev sahipliği yapıyoruz. İlçemizin kar potansiyeli oldukça güzel. Yarışan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’ye karşı ağır bir mağlubiyet alan Adanaspor, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdı.

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’ye karşı ağır bir mağlubiyet alan Adanaspor, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.