h Dolar 34,2383 % 0.05
h Euro 37,1183 % 0.05
h Sterlin 44,5982 % 0.25
h Altın (Gr) 3.007,41 %0,52
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yüzme Dallarında İl Seçimleri Gerçekleştirildi: İşte Sonuçlar!

Yüzme Dallarında İl Seçimleri Gerçekleştirildi: İşte Sonuçlar!

Bilecik'te gerçekleştirilen Okul Sporları Müsabakaları'nda yüzme dalında il seçmeleri yapıldı. 70 sporcu, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün katılımıyla gerçekleşen seçmelere katıldı. Müsabakalarda "Kurbağalama", "Kelebek", "Sırtüstü" ve "Serbest Stil" branşlarında yarışmalar yapıldı. Birinci olan sporcular, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda Bilecik'i temsil etme hakkı kazandı. Vali Aygöl, başarılı sporculara ödüllerini takdim ederek onları ve ailelerini temsil ettiğini belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ise sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek Türkiye Şampiyonası'nda desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

Bilecik’te düzenlenen okul sporları müsabakaları kapsamında yüzme dalında il seçmesi gerçekleştirildi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün de katıldığı etkinliğe 70 sporcu katıldı. Müsabakalarda “Kurbağalama”, “Kelebek”, “Sırtüstü ve Serbest Stil” branşlarında yarışmalar yapıldı. Birinci olan sporcular, okullarını temsil etmek üzere Bilecik’i Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda yarışacaklar. Başarılı olan sporculara ödüllerini Vali Aygöl takdim etti ve “Yavrularımızı, ailelerini ve kıymetli hocalarını temsil ediyorum” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası için sporculara destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Abdullah Avcı’nın ayrılışından sonra ligdeki puan farkı artıyor

Sıradaki haber:

Abdullah Avcı’nın ayrılışından sonra ligdeki puan farkı artıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.