h Dolar 34,2733 % 0.43
h Euro 37,1885 % 0.43
h Sterlin 44,8237 % 0.88
h Altın (Gr) 2.980,49 %0,90
h BIST100 9.051,72 %0,55
a
  • Vakit
  • Spor
  • Zeynep Bilir’in gol sonrası gösterdiği asker selamı dikkat çekiyor

Zeynep Bilir’in gol sonrası gösterdiği asker selamı dikkat çekiyor

Kayseri Kadın Futbol Kulübü'nün milli oyuncusu Zeynep Bilir, Kocaeli Bayan FK'ya karşı attığı gol sonrası asker selamı verdi. Kayseri ve Kocaeli takımları arasındaki Kadınlar 1. Lig B Grubu maçında Zeynep Bilir'in frikik golü skoru 1-1 yaparken, gol sonrasında takım arkadaşlarıyla birlikte Türk bayrağını açarak Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki şehitleri anarak selamlama yaptı. Bu hareket tribünlerden büyük alkış ve şehitler ölmez vatan bölünmez tezahüratıyla karşılandı.

Kayseri Kadın Futbol Kulübü’nün milli oyuncusu Zeynep Bilir, Kocaeli Bayan FK’ya attığı gol sonrasında asker selamı vererek gözleri üzerine çekti.

Kadınlar 1. Lig B Grubu’nun 9. haftasında Kayseri Kadın FK ile Kocaeli Bayan FK karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında konuk ekip Kocaeli Bayan FK, 53. dakikada Kübra Deniz’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Geriye düşen ev sahibi ekip Kayseri Kadın FK ise mücadelenin 75. dakikasında Zeynep Bilir’in frikik golüyle skoru 1-1’e getirdi. Gol sonrası Zeynep Bilir, takım arkadaşlarıyla birlikte Türk bayrağını açarak Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerleri anmak için asker selamı verdi. Tribündeki az sayıda taraftar ise “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde tezahüratlar yaparak bu harekete büyük destek verdi.

Altay Futbol Takımı, üst üste 3 maçını kazandı.

Sıradaki haber:

Altay Futbol Takımı, üst üste 3 maçını kazandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.